BEL DIRECT

+31 (0)77 302 1336

Vraag nu je offerte aan!

Reactie binnen 20 minuten!

Vraag offerte aan

Maatwerk

SPOT Logistics is uw partner voor diverse maatwerk vraagstukken. Heeft u een lastig logistiek maatwerk vraagstuk of project en is een andere dienst niet de juiste oplossing? Wij denken graag met u mee om een passende oplossing aan te bieden.

Wij treden graag persoonlijk met u in contact om uw wensen tot in detail te bespreken om het gevraagde maatwerk ook daadwerkelijk te kunnen leveren!

Voorbeelden maatwerk:

  • Beurstransporten
  • Verhuistransport
  • Bouw- en infratransporten

Wij verzorgen uw maatwerk op het gebied van transport!

Bij SPOT Logistics bent u aan het juiste adres voor internationaal transport door geheel Europa. Samen met u zoeken wij een snelle en flexibele oplossing op maat en vertalen deze door naar een efficiënte en tijdsgerichte planning. Wij vervoeren met de grootste zorg uw goederen en doen dit zonder tussenhubs of distributiecentrum.

Zodoende kunnen wij uw razendsnelle looptijden garanderen zonder dat uw goederen overgeladen worden, zodat het schaderisico bijna nihil is. Bovendien hebben wij zodoende altijd uw goederen onder onze controle. Valt uw vervoerswens buiten de reguliere procedures van grote vervoerders? Wij maken het waar! Snel en betaalbaar!

Geïntereseerd in een van onze diensten? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!