BEL DIRECT

+31 (0)77 302 1336

Vraag nu je offerte aan!

Reactie binnen 20 minuten!

Vraag offerte aan

Wij zijn SPOT Logistics

SPOT Logistics is een jong en allround transport- en expeditiebedrijf dat toch al ruime ervaring heeft op het gebied van logistiek, transport en express zendingen.

SPOT Logistics is voortgekomen uit onze kernwaarden:

Service

Het optimaal begeleiden van onze klanten staat bij ons centraal. Net dat stapje extra zetten, pro-actief communiceren en meedenken zijn voor ons van essentieel belang. Wij zijn trots op ons bedrijf en willen dit met onze service ook graag uitstralen. Wij houden de lijntjes graag kort en communiceren zodoende direct met u, open en eerlijk! Tevreden klanten zijn nu eenmaal de beste reclame!  

Persoonlijk

Persoonlijkheid is één van de andere vier kernwaarden die van toepassing zijn op ons mooie bedrijf. Persoonlijke en professionele benadering is essentieel in de huidige tijd. Wij leveren namelijk met plezier uw zending af bij de ontvanger. Het gaat bij ons niet om een nummer, maar om een klant die we willen ontzorgen en blij willen maken.   

Oplossing

Wij denken graag in oplossingen en niet in problemen! Mocht u onverhoopt met een uitdaging zitten? Loopt het productieproces van uw klant bijna stil door te weinig voorraad? Wilt u geen omkijken hebben naar uw transportzendingen? Wij denken graag met u mee, voor elk transport een oplossing!

Transport

In de huidige tijd waarin de economie weer sterk aantrekt is transport weer helemaal hot geworden. Wij kunnen uw bedrijf totaal ontzorgen op het gebied van transport in geheel Europa. Wij transporteren met alle zorg en passie uw zending!

Kortom, bij SPOT Logistics bent u aan het juiste adres!

NIWO

Wij zijn in het trotse bezit van de NIWO vergunning. NIWO is een afkorting voor Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie en is sinds jaar en dag de vergunningverlener op het gebied van wegtransport.

Iedere vijf jaar wordt de huidige NIWO vergunning getoetst op de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen:

  • Kredietwaardigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Reële vestiging

Dit biedt u als klant de zekerheid, dat het transport conform de huidige Europese regelgeving wordt uitgevoerd door SPOT Logistics. Daarnaast is SPOT Logistics ook aangesloten bij diverse brancheorganisaties in het wegtransport.

SPOT Logistics, voor al uw verschillende soorten transport

Bij SPOT Logistics bent u aan het juiste adres voor internationaal transport door geheel Europa. Samen met u zoeken wij een snelle en flexibele oplossing op maat en vertalen deze door naar een efficiënte en tijdsgerichte planning.

Geïntereseerd in een van onze diensten? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!