BEL DIRECT

077 302 1336

Vraag nu je offerte aan!

Reactie binnen 20 minuten!

Vraag offerte aan

Spoed transport

Wij kennen als geen ander het belang van een express zending. Bij SPOT Logistics bent u verzekerd van een persoonlijke en snelle service. Wij zijn dé specialist op het gebied van express zendingen door geheel Europa. Heeft u slecht één envelop of een complete vrachtwagen nodig met spoed?

Niets is ons te gek! Zendingen worden zo snel mogelijk door ons afgehaald en uitgeleverd zonder tussenstops. ADR zendingen behoren daarbij ook tot de mogelijkheden. Uiteraard staan wij op ieder moment, 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor u klaar!

Wij verzorgen uw spoed transport

Bij SPOT Logistics bent u aan het juiste adres voor internationaal transport door geheel Europa. Samen met u zoeken wij een snelle en flexibele oplossing op maat en vertalen deze door naar een efficiënte en tijdsgerichte planning. Wij vervoeren met de grootste zorg uw goederen en doen dit zonder tussenhubs of distributiecentrum.

Zodoende kunnen wij uw razendsnelle looptijden garanderen zonder dat uw goederen overgeladen worden, zodat het schaderisico bijna nihil is. Bovendien hebben wij zodoende altijd uw goederen onder onze controle. Valt uw vervoerswens buiten de reguliere procedures van grote vervoerders? Wij maken het waar! Snel en betaalbaar!

Geïntereseerd in een van onze diensten? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!