BEL DIRECT

+31 (0)77 302 1336

Vraag nu je offerte aan!

Reactie binnen 20 minuten!

Vraag offerte aan

Wegtransport

Bij SPOT Logistics kunt u pallets zowel nationaal als internationaal versturen. Wij werken nauw samen met een aantal betrouwbare nationale en internationale partners om uw zendingen te vervoeren in Europa. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en flexibiliteit van onze partners.

Alle partners waarmee wordt samengewerkt voldoen aan minimaal hetzelfde niveau prestatie en service als SPOT Logistics. Of het nu om een pallet, deelpartij of complete ladingen gaat, wij vinden altijd een passende oplossing. Daarnaast maken wij ook gebruik van wagens met laadklep, track &
trace en / of ADR certificaat, er zijn vele mogelijkheden!

Wij verzorgen uw wegtransport!

Bij SPOT Logistics bent u aan het juiste adres voor internationaal transport door geheel Europa. Samen met u zoeken wij een snelle en flexibele oplossing op maat en vertalen deze door naar een efficiënte en tijdsgerichte planning. Wij vervoeren met de grootste zorg uw goederen en doen dit zonder tussenhubs of distributiecentrum.

Zodoende kunnen wij uw razendsnelle looptijden garanderen zonder dat uw goederen overgeladen worden, zodat het schaderisico bijna nihil is. Bovendien hebben wij zodoende altijd uw goederen onder onze controle. Valt uw vervoerswens buiten de reguliere procedures van grote vervoerders? Wij maken het waar! Snel en betaalbaar!

Geïntereseerd in een van onze diensten? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!